• Имате нужда от помощ в борбата с досадните вредители? Нашият екип от високо квалифицирани специалисти е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!
 • Бързо и лесно премахване на вредители? Да, това вече е възможно! Благодарение на специализираните инсектицидни препарати, които използваме се постига желаният резултат за кратко време, а самите препарати са безопасни за здравето Ви, околната среда и са изключително ефективни.
Често задавани въпроси


Защо ни е необходима фирма за борба с вредители, не мога ли да се справя сам?

Практиката ни показва, че поради непознаването на биологията и спецификата на обработките срещу даден вредител, хората подхождат неправилно към тях. Ако се третират с неправилен препарат или с малко количество, самият вредител изгражда резистентност и последващите изтребителни мероприятия са сложни и неефективни. Затова Ви съветваме – не се мъчете да решите проблема сами! Нашите специалисти ще Ви консултират за различните техники на обработка, препарати и дозиране.В какъв срок може да ме посети дезинфектор?

До 24 часа след подаден от Вас сигнал, всеки ден от седмицата.Опасно ли е за здравето на семейството ми или за домашните любимци?

На пазара има широк спектър от препарати за борба с инсекти и вредни гризачи, някои от тях са във вид на гел, нямат мирис, не остават следи и са напълно безопасни за човешкото здраве и за здравето на вашите любимци.Скъпо ли е?

Цената на продукта определя неговото качество. Цената варира според броя на обработките, на площите, от вида на продукта и от числеността на вредителите.Колко време отнема една обработка и колко ефективна е тя?

Една обработка отнема около половин час за около 100 кв.м. Ефекта се определя от хигиената в жилището, от типа на използваният препарат. Има обработки, за които даваме едногодишна гаранция.Една обработка достатъчна ли е?

Ако се обработва апартамент, чрез опръскване на повърхностите с аерозол, обработката трябва да се повтори. В този случай препарата действа контактно, вредителят трябва да прелази през обработената повърхност за да умре. Препарта действа активно до момента на неговото измиване. След 20 дни, когато се излюпят яйцата и препарата е измит трябва да се повтори обработката. При геловете /пастообразните препарати/ една обработка е достатъчна. Това е и най-доброто решение в борбата с хлебарките. Тези препарати имат дълго остатъчно действие, не цапат, дозират се прецизно, подходящи са за хора с алергии и е достатъчно да се обработи един апартамент в цялата сграда, за да има 100% резултат.Давате ли гаранция за качество на обработка?

При обработките с пасти даваме дванадесет месечна гаранция.Необходимо ли е да се прави профилактика?

Най-добрата профилактика в борбата с вредителите е добрата хигиена.Какво се изисква от мен преди самата обработка ?

Ако се пръска е необходимо да освободите шкафовете, да предпазите храните и домашната посуда, домашните любимци трябва да бъдат изведени, и да имате готовност да не обитавате напръсканите помещения определено време за да подейства препарата. Ако при обработката бъде използвана инсектицидна паста не е необходима никаква подготовка от ваша страна. Не е необходимо да бъде изведен домашният ви любимец или да напускате жилището си.Как да съм сигурен в правоспособността на дезинфекторите които ще ме посетят?

Нашият съвет е да изисквате от дезинфектора винаги да се легитимира, представяйки удостоверението си за професионална подготовка. Това е гаранция, че услугата ще бъде извършена професионално и качествено от специалист.

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  2010


  "Дезинсекция и Дератизация" ЕООД стана член на Българската Асоциация по Пест Контрол.

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  2012


  "Дезинсекция и Дератизация" ЕООД - актуален сертификат за членство в БАПКО.

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  16 декември, 2011


  "Дезинсекция и Дератизация" ЕООД получи сертификат за обработка на открити и закрити детски площадки и пясъчници.

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  6 май, 2011


  "Дезинсекция и Дератизация" ЕООД успешно се сертифицира по BS-OHSAS.

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  6 май, 2011


  "Дезинсекция и Дератизация" ЕООД успешно се сертифицира по ISO.

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  6 май, 2011


  "Дезинсекция и Дератизация" ЕООД успешно се сертифицира по ISO.

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  7 декември, 2010


  Удостоверение за успешно завършено обучение по безопасност и здраве при работа.

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  2011


  Удостоверение за участие в учебен семинар "Осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд в предприятието".

 • Нашите сертификати и Удостоверения

  24 ноември, 1999


  "Дезинсекция и Дератизация" ЕООД откри склад за препарати по ДД.