• Имате нужда от помощ в борбата с досадните вредители? Нашият екип от високо квалифицирани специалисти е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!
 • Бързо и лесно премахване на вредители? Да, това вече е възможно! Благодарение на специализираните инсектицидни препарати, които използваме се постига желаният резултат за кратко време, а самите препарати са безопасни за здравето Ви, околната среда и са изключително ефективни.

Преборете се с


Дезакаризация

   Дезакаризацията включва методи и средства за унищожаване на кърлежите, паразитите и преносителите на редица инфекциозни забоялвания при животните и човека. Предпочитани местообитания за акарите са откритите тревни площи, със заобикалящите ги терени. Задължително преди извършване на дезакаризация трябва да се отчетат няколко особености – климатичните условия /обработката се извършва единствено при сухо време/, температурата , характеристиката на самия обект, както и заселеността от бездомни кучета, котки и гризачи. Когато се обработват площи с обществено предназначение – ДД мероприятието се планира предварително, за да се информира населението. Обработката се извършва с инсектицид.

 • Оферта 1


  Безплатна обработка на общите части, при поръчка за дезинсекция на 5 или повече апартамента от входа.

  Изпратете запитване

 • Оферта 2


  10% отстъпка при предплащане на цялата едногодишната програма за борба с вредителите.

  Изпратете запитване

 • Оферта 3


  10% отстъпка за настоящи клиенти при сключване на едногодишен договор за нов обект.

  Изпратете запитване