• Имате нужда от помощ в борбата с досадните вредители? Нашият екип от високо квалифицирани специалисти е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!
 • Бързо и лесно премахване на вредители? Да, това вече е възможно! Благодарение на специализираните инсектицидни препарати, които използваме се постига желаният резултат за кратко време, а самите препарати са безопасни за здравето Ви, околната среда и са изключително ефективни.
Дезинсекция

   Дезинсекцията представлява комплекс от мерки и мероприятия за борба с досадните насекоми. Обработките се извършват на открити и закрити площи, задължително с инсектиден препарат с остатъчно дейстие. Борбата с насекомите се провежда целогодишно, като за летните месеци впредвид високите температури има пикове на числеността на различните видове насекоми и е възможно да има необходимост от повече обработки. По-голямата част от инсектите имат медицинско значение, опасни са за здравето на хората, както и за суровините и продуктите в промишлеността. Затова дезинсекцията има важно значение за санитарната култура на населението и бита, като най-главно за хората работещи в хранително-вкусовата промишленост, тъговската мрежа и в обекти с обществено предназначение.
   Медицинска дезинсекция – разработка и прилагане на методи за унищожаване и регулиране на животнските видове имащи епидемиологично и санитарно-хигиенно значение.

 • Оферта 1


  Безплатна обработка на общите части, при поръчка за дезинсекция на 5 или повече апартамента от входа.

  Изпратете запитване

 • Оферта 2


  10% отстъпка при предплащане на цялата едногодишната програма за борба с вредителите.

  Изпратете запитване

 • Оферта 3


  10% отстъпка за настоящи клиенти при сключване на едногодишен договор за нов обект.

  Изпратете запитване