• Имате нужда от помощ в борбата с досадните вредители? Нашият екип от високо квалифицирани специалисти е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!
 • Бързо и лесно премахване на вредители? Да, това вече е възможно! Благодарение на специализираните инсектицидни препарати, които използваме се постига желаният резултат за кратко време, а самите препарати са безопасни за здравето Ви, околната среда и са изключително ефективни.
Да се преборим с кърлежите

Успешният контрол върху кърлежовите популации изисква комбинация от профилактични и изтребителни методи, съобразени с климата, биологията и сезонната активност на видовете кърлежи за дадения регион.

Условие за развитието им е наличието на влага и топлина, но не и много високи температури. Затова и първият пик в числеността им е рано напролет, през горещите летни месеци се крият в почвата, а през есента е вторият пик. Изтребителните мероприятлия задължително се извършват два пъти в годината – рано напролет и в ранна есен, като е много важно дезакаризацията да започне и да завърши навреме за да има добра ефективност. През останалите месеци от годината е препоръчително да се правят поддържащи обработки. Обработките се извършват с инсектицид с остатъчно действие, който действа контактно на кърлежите и затова е необходимо да се изчакат поне 24ч след обработката на даден терен, преди да се допусне достъп на хора и животни,за да се подсигури се безопасността им. Кърлежите кръвосмучат активно във всички стадии от развитието си, затова е от особена важност да не се подценява проблема с числеността им.

Задължително условие за ефективна борба да е да се извършва дератизационни мероприятия успоредно с дезакаризацията!

 • Оферта 1


  Безплатна обработка на общите части, при поръчка за дезинсекция на 5 или повече апартамента от входа.

  Изпратете запитване

 • Оферта 2


  10% отстъпка при предплащане на цялата едногодишната програма за борба с вредителите.

  Изпратете запитване

 • Оферта 3


  10% отстъпка за настоящи клиенти при сключване на едногодишен договор за нов обект.

  Изпратете запитване