• Имате нужда от помощ в борбата с досадните вредители? Нашият екип от високо квалифицирани специалисти е на Ваше разположение 24 часа в денонощието!
 • Бързо и лесно премахване на вредители? Да, това вече е възможно! Благодарение на специализираните инсектицидни препарати, които използваме се постига желаният резултат за кратко време, а самите препарати са безопасни за здравето Ви, околната среда и са изключително ефективни.
Да се преборим с дървоядите

    Обикновеният дървояд е изключително опасен вредител. Ларвите на този бръмбар разрушават изсушената дървесина. Възрастните дървояди са с дължина 2.7-4.5 мм, не се хранят,а само се размножават. Дървояда атакува само отлежал дървен материал, с високо съдържание на свежа дървесина и никога не напада живи дървета. Прояденото от насекомите дърво се разпознава по кръглите входно-изходни дупчици с диаметър 1-1.5 мм. Ако все още има живи дървояди, около дупчицата се забелязва фин дървен прашец. Жизненият цикъл на дървояда е 3-4 годишен.

Борба:

Борбата с дървоядите е изключително трудна, тъй като те прекарват по-голямата част от живота си е дървесината, дори след като от нея са били изработени мебели. Не излизат на повърхността и затова е трудно да се улавят, а запушването на дупчиците не е ефективно /освен ако не се запушат абсолютно всички дупчици със спринцовка с инсектицид/, тъй като бързо изграждат нови проходи и изходи. За ефективната борба с тях се използват инсектицидни препарати с остатъчно действие, под формата на опръскващ препарат или газ. Извършват се две обработки за 10 календарни дни със специализирана техника, така че препарата да попадне на всички трудно достъпни места. След обработка помещенията остават затворени минимум за 4-5 часа.

 • Оферта 1


  Безплатна обработка на общите части, при поръчка за дезинсекция на 5 или повече апартамента от входа.

  Изпратете запитване

 • Оферта 2


  10% отстъпка при предплащане на цялата едногодишната програма за борба с вредителите.

  Изпратете запитване

 • Оферта 3


  10% отстъпка за настоящи клиенти при сключване на едногодишен договор за нов обект.

  Изпратете запитване